Vad är ett virtuellt kort?

När du ansöker om konto och kort hos oss så skapar vi automatiskt ett kort som endast kan användas online. Vi gör det för att göra det enklare för dig att hantera dina prenumerationer online bland annat. Det blir enklare för dig att ange ditt virtuella kort till t.ex. Netflix och spotify så behöver du inte uppdatera dina kortuppgifter om du skulle tappa bort ditt fysiska kort eller om det går ut. Ditt virtuella kort har nämligen längre giltighetstid. Om du tröttnar på alla dina abonnemang kan du enkelt frysa kortet så kan inga fler avgifter dras.