Hur omfinansierar jag min skuld från kreditkortet?

Om du har en skuld kvar på ditt kreditkort och inte har möjlighet att slutbetala den innan 2022-01-31 så finns det en möjlighet ansökan om vår produkt Reduce där vi kan samla flera av dina lån och garantera dig en sänkt ränta. Följ länken här för att läsa mer om Reduce och göra en ansökan. Du kan även kontakta oss på telefon 08- 400 070 40 där vi kan identifiera dig med Bank-ID så ser vi till att hjälpa dig.