Varför kan jag inte göra ett uttag från min kontokredit?

Om du nekas ett uttag kan det bero på att du nyligen gjort ett uttag alternativt under den senaste månaden gjort flera uttag. Man kan endast göra ett uttag från sin kontokredit per dygn samt max fyra st under senaste 30 dagarna.

Att man inte kan göra uttag kan även bero på en för låg kreditvärdighet i dagsläget samt att senaste fakturan inte är betald eller att tidigare fakturor inte har betalats i tid.