Jag kunde inte välja min bank/kontonummer i ansökan, hur ska jag göra nu?

Blev det något tekniskt fel när du skulle välja din bank kan du alltid testa att starta om processen genom lämna sidan och öppna upp länken på nytt. Har du inte kvar din länk, eller fortfarande inte kan välja din bank så kan du alltid kontakta kundtjänst på 08 4000 7040.

Kan du inte hitta din bank så kan du istället skicka  in ett kontostyrkande där kontonummer samt ditt namn/personnummer framgår till hej@northmill.se eller per MMS till 073-0121321 så hjälper kundtjänst dig att komma vidare i processen.