Kan jag få ett Northmill kreditkort om jag har ett Rebilla-kort?

Nej, för att din ansökan om Northmill kreditkort ska kunna godkännas måste ditt Rebilla-kort och tillhörande konto vara avslutat. För att avsluta ditt Rebilla-kort och konto behöver du slutbetala hela din skuld och meddela kundtjänst att du vill avsluta ditt kort och konto.

Har du ett Rebilla-kort med ett aktivt konto kommer din ansökan om Northmill kreditkort avslås. Avslås din ansökan av denna anledning tas det ingen kreditupplysning hos UC.