Hur ändrar jag mina personuppgifter?

Du kan ändra dina kontaktuppgifter (telefonnummer och mail) på Mina sidor.

Din folkbokföringsadress inhämtas från Skatteverket i samband med kreditupplysningen. Har du flyttat så måste du kontakta kundtjänst för att ändra adress.

Du kan i samband med ett uttag ändra vilket konto pengarna ska betala ut till. Vi betalar endast ut till konton som står på dig personligen. Du kan därför komma att behöva verifiera att det nya kontot är ditt personliga konto. Kom ihåg att du behöver ändra kontonumret innan ansökan genomförs