Hur slutbetalar jag min kredit?

Du hittar din aktuella skuld på Mina sidor. Den aktuella skulden redovisar skulden per dagens datum. Om du är intresserad av att veta din totala skuld per ett visst datum så är du välkommen att kontakta kundtjänst för ett exakt belopp. Du har möjlighet att slutbetala din skuld precis när du önskar. Du använder dig då av samma bankgiro- och OCR nummer som framgår på din månadsfaktura.

I samband med slutbetalning så avslutas inte din kontokredit automatiskt. Önskar du att återanvända krediten så ska du självklart få möjlighet till det. Önskar du hellre att avsluta kontokrediten så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Autogiro-dragningen registreras varje månad den 24:e. Om du slutbetalar så att inbetalningen registreras innan den 24:e så kommer Autogiro-dragningen inte genomföras.

Om du slutbetalar så inbetalningen registreras efter den 24:e så kommer Autogiro-dragningen registreras. I detta fall kan du själv makulera Autogiro-dragningen för att undvika att betala in för mycket.