Kan jag betala in mer än lägsta månadsbeloppet?

Vill du betala in extra utöver lägsta beloppet som dras har du naturligtvis möjlighet till det, då kortas låneperioden ner och den totala krediten sjunker.

Du använder dig då av samma Plusgiro/Bankgiro och OCR-nummer som framgår på månadsfakturan.

Om du har ett autogiro kopplat till ditt konto så kommer lägsta månadsbeloppet dras automatiskt från ditt bankkonto den 28:e varje månad.

Om du betalar in extra så att inbetalningen registreras efter den 24:e så kommer Autogiro-dragningen genomföras trots att du betalar in extra manuellt. Det går inte att ändra beloppet som dras via autogiro.