Varför kan jag inte ansöka om en kontokredit hos Credway?

Credway har blivit ersatt av Nortmill Bank AB och produkten har därför upphört för förstagångskunder. Är du befintlig kund, så kan fortfarande hantera ditt konto som vanligt och har även möjlighet att göra uttag och höja kreditgräns precis som innan. Har du ingen möjlighet att ansöka om en kontokredit på Credway, men är ändå intresserad av att ansöka om en liknande produkt, vänligen läs mer om Northmill Banks kontokredit här!