När får jag besked?

Förutsatt att du har skickat in korrekt underlag till oss, så får du ett preliminärt besked på din låneansökan inom några timmar. Om du ännu inte fått ett besked kan det bero på att din ansökan fortfarande är under handläggning.

Saknas det information i din ansökan kontaktar vi dig via SMS med information om hur du kompletterar din ansökan. Du kan behöva skicka in lönespecifikation eller underlag för dina befintliga krediter, i vissa fall kan du behöva ringa till vår kundtjänst så vi kan hjälpa dig vidare.

Har din ansökan beviljats skickar vi en länk med ett erbjudande om ett lån. Accepterar du vårt erbjudande signerar du med BankID. När du godkänner ett erbjudande från oss blir avtalet bindande och du får en bekräftelse per SMS och mail om detta. Tackar du nej så kostar det förstås ingenting.