Varför fick jag avslag på min ansökan?

Vid ansökan om en kontokredit genomför vi en individuell kreditbedömning. Beslutet baseras på kreditupplysningen samt en del andra faktorer som vi behöver ha med i beräkningen. Om din ansökan nekas kan det bero på att:

• Din nuvarande kreditvärdighet är för låg
  • Du är försenad med inbetalningarna av din befintliga kredit
  • Du har inte skött tidigare betalningar till oss
  • Du har redan en aktiv kontokredit

Om din ansökan har avslagits är du välkommen att ansöka på nytt längre fram när dina förutsättningar har förändrats. Vänligen notera att handläggaren inte har möjlighet att påverka beslutet manuellt.