Hur går det med min ansökan?

Du får ett preliminärt besked inom en timme förutsatt att du skickar in all information som krävs. Saknas det information i din ansökan skickar vi ett SMS till dig med information om hur du kompletterar din ansökan. En komplettering kan till exempel innebära att du behöver skicka in din lönespecifikation eller ringa in till kundtjänst. Om du inte ännu har fått ett SMS kan det bero på att din ansökan fortfarande är under handläggning. När ansökan beviljas får du en bekräftelse per SMS och mail.