Hur går det med min ansökan?

Vi arbetare löpande med att hantera nya ansökningar och du får ett preliminärt besked i samband med att du slutför ansökan via vår hemsida eller app. Oftast återkommer vi sedan inom en timme (under våra öppettider) med besked om ansökan är beviljad, nekad eller behöver ytterligare komplettering.

Saknas det information i din ansökan skickar vi ett SMS till dig med information kring hur du kompletterar din ansökan. En komplettering kan till exempel innebära att du behöver skicka in din lönespecifikation eller ringa in till vår kundservice. Om du inte ännu har fått ett SMS kan det bero på att din ansökan fortfarande är under handläggning och vi lovar att vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt komma med ett besked.

När ansökan beviljas får du en bekräftelse per SMS och mail.