Hur avslutar jag mina sparkonton?

Rörligt sparkonto

Du kan inte avsluta ditt rörliga sparkonto om du har ett eller flera aktiva fasträntekonton. Du måste då vänta tills ditt fasträntekonto löpt ut och sedan avsluta ditt rörliga sparkonto genom att kontakta kundtjänst. Sparräntan betalas ut vid avslutade av kontot.

Fasträntekonto

Efter att din ångerfrist om 14 dagar, räknat från öppning av fasträntekontot, har löpt ut kan du inte att avsluta fasträntekontot innan bindningstiden löpt ut. Har 14 dagar ännu inte passerat sedan du öppnade ditt fasträntekonto kan du avsluta det genom att kontakta kundtjänst.