Hur gör jag uttag från mina sparkonton?

Uttag från rörligt sparkonto

Genom att logga in på Mina Sidor på hemsidan, eller i appen, och klicka på “Gör ett uttag” kan du enkelt och kostnadsfritt ta ut pengar från ditt rörliga sparkonto.

Endast uttag till personligt bankkonto
I dagsläget kan vi endast erbjuda uttag till personliga bankkonton eller sparkonton.

Utbetalning
Pengarna betalas ut till ditt bankkonto inom ett par dagar.

Fasträntekonto
Det går inte att göra uttag från ditt fasträntekonto. När bindningstiden (12 månader) löpt ut kommer dina sparpengar tillsammans med den kapitaliserade räntan automatiskt att flyttas över till ditt rörliga sparkonto.