Hur sätter jag in pengar på mina sparkonton?

Insättning rörligt sparkonto
Du sätter in pengar på ditt sparkonto genom bankgiro. Det innebär att du vid en överföring måste ange vårt bankgironummer tillsammans med ditt personliga OCR-nummer. Du hittar ditt personliga OCR-nummer på Mina Sidor.

Insättning fasträntekonto
Du kan bara göra en insättning till ditt fasträntekonto. Det sker i samband med att du öppnar kontot. Insättningen görs då från ditt rörliga sparkonto. Du kan inte sätta in pengar från något annat konto. Efter att du öppnat fasträntekontot går det inte att göra några ytterligare insättningar innan bindningstiden löpt ur. Däremot kan du alltid öppna flera fasträntekonton. Du kan samtidigt ha högst tolv stycken fasträntekonton.