Hur mycket pengar kan jag spara med Northmills sparkonton?

Med Northmills sparkonton kan du spara och få ränta för totalt upp till en miljon kronor. Av dessa omfattas 950 000 kronor av den statliga insättningsgarantin. Detta innebär att om Northmill Bank AB mot förmodan skulle försättas i konkurs garanteras du som kontohavare ersättning på upp till 950 000 kr för ditt sammanlagda sparande. Tänk på att det totala sparbeloppet gäller det sammantagna sparbeloppet som du har på både det rörliga och fasta sparkontot. Mer utförlig information om den statliga insättningsgarantin finner du här.