Kundservice, öppettider och kontaktuppgifter

Har du frågor som du inte hittar svaret på? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig mer än gärna! För att enklast och snabbast komma i kontakt med oss, använd vår chatt. Där får du snabb hjälp och vi kan hantera alla typer av frågor.

Chatten är den kanal våra kunder uppskattar mest med över 90% positiva omdömen. Testa du med genom att trycka på hjälpikonen nere till höger.

Vi finns tillgängliga för dig:
Måndag till fredag: 08:00 - 19:00

Helger och röda dagar är vår kundservice stängd men vi hanterar ansökningar och kompletteringar även under dessa dagar.

Julafton STÄNGT
Juldagen STÄNGT
Annandag jul STÄNGT
Nyårsafton STÄNGT
Nyårsdagen STÄNGT
Trettonde dag jul STÄNGT

Utöver chatten kan också kontakta oss via vårt kontaktformulär, maila till hej@northmill.se eller genom att ringa 08-400 070 40