Kundservice, öppettider och kontaktuppgifter

Har du frågor som du inte hittar svaret på? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig mer än gärna! För att enklast och snabbast komma i kontakt med oss, använd vår chatt. Där får du snabb hjälp och vi kan hantera alla typer av frågor.

Chatten är den kanal våra kunder uppskattar mest med över 90% positiva omdömen. Testa du med genom att trycka på hjälpikonen nere till höger.

Vi finns tillgängliga för dig:
Måndag till fredag: 08:00 - 19:00

Helger och röda dagar är vår kundservice stängd men vi hanterar ansökningar och kompletteringar även under dessa dagar.

Utöver chatten kan också kontakta oss via vårt kontaktformulär, maila till hej@northmill.se eller genom att ringa 08-400 070 40