Kundservice, öppettider och kontaktuppgifter

Har du frågor som du inte hittar svaret på? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig mer än gärna! För att enklast och snabbast komma i kontakt med oss, använd vår live-chatt. Där får du snabb hjälp, oftast inom en minut, och vi kan hantera alla typer av frågor.

Chatten är den kanal våra kunder uppskattar mest med över 90% positiva omdömen. Testa du med genom att trycka på hjälpikonen nere till höger.

Vi finns tillgängliga för dig:
Måndag till fredag: 08:00 - 19:00

Du kan också kontakta oss via vårt kontaktformulär, maila till hej@northmill.se eller genom att ringa 08-400 070 40