Kan jag ansöka utan fast anställning?

Ja, du kan ansöka om kontokredit utan att ha fast anställning (tillsvidareanställning). Vi kräver dock att du har en inkomsttyp som vi godkänner. Till exempel:

• Projekt- eller visstidsanställning
  • CSN-studiebidrag
  • Ålderspension
  • Tillfällig sjukskrivning eller föräldraledighet. Du behöver dock kunna verifiera att du har ett arbete att återgå till.

Detta innebär inte att vi godkänner alla inkomster. För att beviljas måste du kunna styrka din inkomst samt gå igenom kreditprövningen.