Hur lång tid tar det att få sparpengarna från mitt rörliga sparkonto till mitt bankkonto?

När du gör ett uttag från ditt rörliga sparkonto tar det normalt en till tre bankdagar (efter begäran och identifiering) innan pengarna kommer in på ditt bankkonto. Anledningen till att vi inte erbjuder direktöverföringar är att det rörliga sparkontot inte är tänkt att användas för dagliga transaktioner. Säkerhet är prioriterat över snabbhet för dessa kontotyper.