Hur aktiverar jag kortet?

Ditt kreditkort är aktivt redan när det levererats till dig. Första gången du betalar i en fysisk terminal måste du sätta in kortet i kortterminalen och ange din PIN-kod. När du genomfört ditt första köp med PIN-kort kan du fortsättningsvis betala kontaktlöst.

Du kan använda kortet online på en gång förutsatt att första köpet görs via en säljare som är ansluten till Mastercard SecureCode.

Genom att använda kortet accepterar du villkoren för kortet som finns tillgängliga på Mina sidor och i appen bland dokument.