Hur öppnar jag ett sparkonto?

Att öppna ett sparkonto hos oss är enkelt. Följ stegen nedan.

Så här ansöker du om rörligt sparkonto
Processen tar bara någon minut och kan genomföras med din telefon eller dator. För din säkerhet kommer vi be dig att logga in med BankID.

Steg 1
Klicka här för att öppna Northmills rörliga sparkonto på vår hemsida. Fyll i dina kontaktuppgifter och personuppgifter.

Steg 2
Med hänvisning till penningtvättslagen behöver vi ställa några obligatoriska frågor till dig. Besvara frågorna och klicka sedan på “Fortsätt”.

Steg 3
Fyll i ett utbetalningskonto och godkänn villkoren. Signera med BankID. Klart!

Ansökan Fasträntekonto
För att öppna ett fasträntekonto behöver du ha ett rörligt sparkonto hos oss. Det beror på att ditt sparkapital automatiskt betalas ut till ditt rörliga sparkonto när bindningstiden på ditt fasträntekonto tar slut. Innan du startar ett fasträntekonto är det också från det rörliga sparkontot du överför pengar till ditt fasträntekonto.

Klicka här för att öppna ett rörligt sparkonto via hemsidan.
Har du redan ett rörligt sparkonto? Följ stegen här nedan istället.

Steg 1
Logga in på Mina Sidor på hemsidan, eller i appen. Under ditt rörliga sparkonto klickar du på “Öppna fasträntekonto”.

Steg 2
Välj hur mycket pengar du vill överföra från ditt rörliga sparkonto till ditt fasträntekonto.

Steg 3
Godkänn villkoren och signera med BankID. Klart! Det kan ta upp till en bankdag innan du ser pengarna på ditt nya fasträntekonto.