Vad är Northmills fasträntekonto?

Vårt fasträntekonto passar dig som vill spara till en fast årsränta på 1,15 % under 12 månader och veta hur mycket du får vid slutet av bindningstiden. Du kan spara upp till en miljon kronor hos oss fördelat på upp till 12 olika fasträntekonton.

Ditt sparande upp till 950 000 kronor omfattas av den statliga insättningsgarantin. För att öppna ett fasträntekonto behöver du ha ett rörligt sparkonto, klicka här för att öppna ett rörligt sparkonto.