Hur använder jag Mina Sidor?

Klicka här för att logga in på Mina sidor via hemsidan. Önskar du hellre att logga in via Northmill-appen så går det också bra. Den finns givetvis tillgänglig för både Android och iOS.

Med Mina sidor får du full kontroll över ditt kreditkort. Du kan se alla månadsfakturor, kreditavtal och transaktioner.

Har du har Northmill Kreditkort, Kontokredit, Reducelån, Sparkonto eller Försäkring så kommer du också åt dem via Mina sidor.