Vilken kreditgräns kan jag få?

När du ansöker om ett kreditkort hos Northmill bestäms kreditgränsen för kreditkortet individuellt efter en kreditprövning. Kreditgränsen är som minst 10 000 kr och som högst 50 000 kr. Din personliga kreditgräns syns på Mina Sidor.

Du väljer inte din  kreditgräns själv, men du kan sänka din kreditgräns efter det att du har beviljats en kredit.

För att beviljas ett Northmill kreditkort behöver du klara vår  kreditprövning och bedömas vara kreditvärdig. Du behöver även uppfylla följande grundkrav:

- Du är minst 20 år

- Du är folkbokförd i Sverige (ej box-adress)

- Du har ett giltigt BankID