Varför har jag inte fått mitt kort?

En vanlig orsak till att kreditkort inte har skickats ut är att din ansökan ännu inte har beviljats. När din ansökan har beviljats får du en bekräftelse per SMS och mail. Om du har fått en bekräftelse på att din ansökan har beviljats så skickas kreditkortet och PIN-koden ut.

Om du inte har fått kreditkortet inom 10 arbetsdagar från dess att ansökan beviljades är du välkommen att kontakta kundtjänst så hjälper en av våra handläggare dig.