Hur ansöker jag om kreditkortet?

Här kan du  ansöka helt kostnadsfritt om Northmill kreditkort. Du kan också  ansöka om kreditkortet via vår app som finns tillgänglig för både Android och iOS

Vår ansökningsprocess är smidig och tar mindre än fem minuter. Du får besked inom några timmar under våra ordinarie öppettider. För din trygghet och säkerhet ansöker du  med BankID.

Om din ansökan beviljas skickar vi ut  ditt kreditkort inom fyra bankdagar. Kortet  kommer vanligtvis till din adress 2-3 dagar senare. PIN-koden skickas ut i ett separat brev.